8 maart: Straffe madammen van het platteland

Op internationale vrouwendag verdienen de plattelandsvrouwen extra erkenning. Hun bijdrage voor een leefbaar en aangenaam platteland in Limburg is namelijk van onschatbare waarde. Daarom nodigden we ze op 8 maart uit voor een boeiende namiddag met inspirerende sprekers.

In de Kapelzaal van Alden Biesen werden de ‘straffe madammen van het platteland’ ondergedompeld in de wereld van AI en CRISPR. Hetty Helsmoortel en Pieter Van Leugenhagen lieten ons kennismaken met de allernieuwste technologie├źn die opportuniteiten en uitdagingen met zich meebrengen in ons dagelijks leven. Kortom: topics die de vrouwen zeker niet onberoerd lieten.┬á

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door onze website te gebruiken, stemt u in met alle cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid.